Průjem v těhotenství

Dobrý den, jsem v 7.týdnu těhotenství, mám průjem (příčinu neznám) a vzala jsem si 2x Endiaron a až pak jsem si přečetla že v těhotenství se nesmí brát.. hrozí mi nějaké riziko? děkuji za odpověd a co je v těh. nejvhodnější proti průjmu.Děkuji

Odpověď odborníka:

Proti průjmu je v těhotenství nevhodnější dieta. Léky se obecně nedoporučují. Nedá se říct, co se může po nich stát, neboť neexistují z etických důvodů studie na těhotných ženách.

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: