Prujema zvracení

dobry den,ze soboty na nedeli v noci jsem zvracela a mela pujem o pul druhe rano a prasek beru v osm vecer?hrozi nejake riziko otehotneni jestlize v sobotu odpoledne jsem mela styk? a vstrebala se pilulka dostatecne i po 5 pul hodine? dekuji z aodpoved.

Odpověď odborníka:

Rychlost vstřebávání závisí na tom, co zrovna máte v žaludku, nebo co jíte. Ale po pěti hodinách by měla být pilulka již vstřebaná (pokud jste nevečeřela kachnu nebo chléb se sádlem - to pak trvá vstřebávání dlouho). V případě pochybností do konce cyklu používejte kondom.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vyšetření DEXA odhalí řídnutí kostí
Články: Vyšetření DEXA odhalí řídnutí kostí
Osteoporóza, která se někdy...
Anémie neboli chudokrevnost
Články: Anémie neboli chudokrevnost
V lidském těle dospělého...
Měříte si tep? Máte tak šanci odhalit život ohrožující nemoci
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Potravinová alergie
Články: Potravinová alergie
Potravinová alergie je...
Mykózy – jedno z nejčastějších gynekologických onemocnění žen
Alergie na alkohol? Existuje!
Články: Alergie na alkohol? Existuje!
Když lidé mluví o alergii...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: