Průjmovitá stolice

Chtěl bych se zeptat, jestli je něco vážného, když již asi 1 rok mám průjmovitou stolici. Frekvence je 1x denně standardně ráno, výjimečně je stolice žlutá, ale jinak standardní. Nic jiného v ní nepozoruji. Pravdou je, že momentálně mám nějaké křeče do břicha i v dolní oblasti, ale toto je výjimečně. Zajímavé ještě je, že po antibiotikách se stolice zcela znormalizovala, po jejich doužívání se opět vrátila k průjmovitému stavu. Můj pan doktor tam nic neobjevil, ale pro jistotu mi napsal kolonoskopii asi za měsíc.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kolonoskopie definitivně určí diagnózu. Pokud máte potíže cca 1 rok, tak můžete jeden měsíc vyčkat. Uvidí se, jak kolonoskopie dopadne. Držím palce, ať vše dobře dopadne.

MUDr. Vladimíra Cejnarová
MUDr. Vladimíra Cejnarová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: