Průvan?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na antibiotika. Dostala jsem třídenní ATB kvůli kašli, který se mi vrátil, a kašle jsem se tentokrát sice zbavila, ale po dobrání ATB mi na rtu vyskočil opar a objevily se další potíže. Pobolívá a poštípává mě jedna strana tváře - nejvíce oko, a jde to i do ucha a zubů atd... Jak tomu mám rozumět? ATB tělo oslabilo a chytla jsem nejspíše průvan? Mohu teď něco udělat, nebo to holt musím přečkat? Ráda bych alespoň zklidnila oko, pocity v něm jsou dost obtěžující... Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Ty bolesti by mohly být při neuralgii trojklanného nervu a příčinou buď ten opar a nebo opravdu prochlazení. Pomoci by Vám v tomhle mohly homeopatika - Oscillococcinum 1tuba 3xdenně po dobu 3 dnů a k tomu Aconitum napellus 30CH 3xdenně 5 granulí.

MUDr. Jaroslav Čupera
MUDr. Jaroslav Čupera

Specializace: Intenzivní medicína
Pracoviště: ARO Nemocnice Ivančice

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x