Psych.ušní potíže

Dobrý den.Obracím se na Vás s prosbou o radu.Již desetliletí trpím nedoslýchavostí a s tím spojeným velice silným,neustávajícím,vyčerpávajícím tinitem v obou uších.Zhruba před 4 lety mi byl předepsán lék Frontin 0,5, 3 x denně,protože žádné léky,infuze,laser...mě těchto potíží nezbavily.Nyní beru již jen 1 tabletu před spaním,protože bych vůbec neusnula.Doslechla jsem se,že jsou již jiná antidepresiva např.SERLIFT-antidepresiva III.generace.Prosím o sdělení,zda je Frontin opravdu tak škodlivý,že bych měla požádat svého lékaře o změnu medikamence.Děkuji,s pozdravem V.T.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Frontin má jako každý lék nežádoucí účinky. Pokud máte pocit, že Vám už nepomáhá, můžete zkusit konzultovat s ošetřujícím lékařem změnu medikace. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: