Psychatrie

Už delší dobu, asi dva roky, mám problémy s krátkodobou pamětí, které se poslední dobou horší. Je mi 54 let a zásadní zdravotní problémy nemám, krom občasných migrén. Reakce mám pomalejší a občas bývám zmatená. Např. před rokem jsem si koupila kompotové misky, je to několik měsíců, jsem zapomněla že je mám, přitom jsou v kuchyni a již mnohokrát jsem je použila, a dělala jsem si starosti do čeho dám kompot. Druhý den jsem to zjistila a hrozně jsem se vylekala. Ptala jsem se obvodní lékařky ale ta mě odbyla že to nic není. Poslední případ se mi stal nedávno, v práci. Čekal nás dva dny státní svátek, řekli nám, že první den budeme doma, a druhý půjdeme do práce. Ano, pochopila jsem. Doma se mě manžel ptal jestli jdeme do práce, odpověděla jsem že ano a ráno jsem skutečně do práce odešla. Jsem z toho nešťastná, připadám si jako blázen. Děkuji za radu a pochopení Marie.

Odpověď odborníka:

Bylo by dobré vyšetření paměti psychiatrem.

MUDr. Alena Malíková
MUDr. Alena Malíková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ambulance praktického lékaře, A- Medicos, s.r.o., Zlín

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: