Psychiatrie

Dobrý den,potřebovala bych poradit.Ke konci 6 měsíce jsem musela podstoupit přerušení .Šestined. probíhalo dobře,ale ke konci mě začala bolet strašně hlava.Pani dok.mi dalaCitalec že začínám mít poporodní depresi.A potom to šlo rychle ty prášky mi vadily skončila jsem na psych. na noc jsem dostalačtvrtku Trittico a pomalích dávkách neurol.Protože mi začali stavy že se zblázním a to doslova a že mám někomu něco udělat.Jsem tam každý týden ,protože to není lepší.Místo neurolu jsem dostala Lexaurin už beru ráno 1 celý růžový a odpo. 1 bílý a večer taky1 bílý .Ale pořát jsem neklidná, roztěkaná a bolí mě hlava někdy jako kdyby se měla rozpůlit a je taková otupěná.Silný záchvaty už nemám ,ale ty myšlenky jsou tam pořát .Špatně snášim prášky ,mám špatné nežádoucí učinky.Chtěli bysme s manželem zkusit znovu mimi, ale mám stach abych třeba něco neprovedla.Moje psych. říkala že ten lexaurin budeme vysazovat, ale já se necítim v pořátku .Mimi strašně chci ,co nejdříve ,protože mám hodně nízko děloho děkuji JANA

Odpověď odborníka:

Dobrý den Jano! Pokud i přes nastavenou léčbu trpíte neklidem, je to známka toho, že po psychické stránce nejste zcela v pořádku. V této situaci je nejepším řešením svěřit se vašemu psychiatrovi, popište paní doktorce i vaše pocity, že máte někomu něco udělat. Otěhotnění bych vám doporučovala odložit na dobu kdy vám bude psychicky lépe - nemusí se ani jednat o odklad na dlouhou dobu. Kromě užívání léků, které jsou pro vás velmi důležité, by vám mohla pomoci i vhodná psychoterapie, zkuste tuto možnost s vaší paní doktorkou probrat.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: