Psychiatrie

Dobrý den. Páni Doktorko už delší dobu užívám Frontin o síle 1 mg a chtěl bych přejít na slabší léky jaky by jste mi doporučila vy po těchto lécích jsem unaven. trpím panickou poruchou. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, frontin má i nižší síly, je tedy možno zvolit nižší dávkování. Léky opravdu působí útlum. M. Hlavačková

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: