Psychiatrie

Vážená milá paní Doktorko níže pro vás zasílám opět můj dotaz a přikládám svoji osobní fotografii pro přiblížení situace. Lidé v čekárně u Lékaře se mi smějí, že mám exotické oči, že jsem jako Japonec nebo autista smějí se mi mým očím na první dojem. Nevím co si o tom mám myslet?? MUDr. Andrea Bryčková Specializace: Psychiatrie Pracoviště: Psychiatrická ambulance v Hořicích NZZ Jsem Muž Věk:37let, TK: 127/92 P:110( bez léků) Váha:92-95Kg. Prosím vás o aktuální zhodnocení uvedených hodnot a příp.nasazení předepsání léků. Mám poruchu osobnosti, nikam nechodím ven ani si nenakupuji. Na škole jsem prožil šikanu ze strany pedagogů a žáků v r.1996. Totéž i v zaměstnání na Vojnu jsem nešel. Žiji ve společné domácnosti s rodiči, soukromí mám v patře RD. Stav mám od r.1996 do sud. Mám syndrom po porodu jsem si lokl plodové vody matky. Projevilo se to u mě, až později!! Hodně mě to trápí na veřejnosti a ve společnosti!!! Co mám dělat. Zatím jsem nikde nebyl.!!!! Děkuji vám za odpověď Vážená milá paní Doktorko. MUDr. Andrea Bryčková Specializace: Psychiatrie Pracoviště: Psychiatrická ambulance v Hořicích NZZ Bohužel, proto jsem se na vás s tímto dotazem obrátil přímo na vás, protože Lékař: dělá mrtvého brouka, komunikuje přes matku! Odpovědi ani informací k mému aktuálnímu zdravotnímu stavu se mi bohužel nedostává! Zda-li mi můžete, blíže odpovědět na můj předchozí podaný dotaz, tak vás moc prosím o vaši odbornou Lékařskou: odpověď. Děkuji vám předem.

Odpověď odborníka:

Milý Martine, jak píšete, tedy již při porodu došlo k vážné komplikaci, kdy jste si lokl plodové vody a pravděpodobně mohlo dojít ke sníženému okysličení celého těla, tedy i mozku, což může někdy v průběhu života znamenat snížení nebo omezení ve fungování nebo mohou některé funkce mozku fungovat jinak( diagnosticky se může jednat o tzv. poruchu osobnosti) a pak je potřeba užívat léky k regulaci a stabilitě. Hodnoty tlaku a srdečního tepu lze ovlivnit pohybem a dietním režimem. Pokud by se Vám podařilo snížit váhu o 7-9 kilo, určitě by se to příznivě projevilo na nižším tepu a tlaku.

MUDr. Andrea Bryčková
MUDr. Andrea Bryčková

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Psychiatrická ambulance v Hořicích NZZ

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x