Psychická porucha nebo homosexualita?

Dobrý den, je mi 25 let a mam přítelkyni. Asi před 3 týdny když jsme leželi vedle sebe po zdařilém sexu me proběhla hlavou myšlenka (Co když jsem gay?). Od te doby mě provází pocity úzkosti a měl jsem i panický záchvat. I když mě nejbližsí ujišťují že nemůžu v 25 letech na to najednou přijít tak se te myšlenky nemohu zbavit. Ztracim přehled o tom co se mi líbí a a mám potřebu sám sebe testovat. byl jsem u psychiatra který mi předepsal Sertivan 50mg denně a že si mám zajít k psychologovi. S erekci jsem měl vždycky nějake problémy ale poslední dobou se to paradoxně zlepšilo. Nic méně, moji psychiku to ovlivní jen krátkodobě.Nemůže to být nějaká forma OCD? Moc vám děkuji za váší pomoc.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, domnívám se, že by Vám měl pomoci lékař úzce specialozovaný na tuto problematiku. Proto doporučuji, abyste svoje potíže řešil u lékaře sexuologa. Jen zvažte, zda by to měl být muž či žena, s kým by se Vám o problému lépe mluvilo. Hodně štěstí.

PaedDr. Karla Hrabčíková
PaedDr. Karla Hrabčíková

Specializace: Psychologie
Pracoviště: ABBIA clinic, Brno

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Poruchy osobnosti a chování
Články: Poruchy osobnosti a chování
Porucha osobnosti je...
Sono karotid
Články: Sono karotid
Sono karotid, Doppler nebo...
Desatero pro lepší život s revmatoidní artritidou
Články: Desatero pro lepší život s revmatoidní artritidou
Trpíte-li tímto nepříjemným...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Stomatologie
Články: Stomatologie
Stomatologie, je obor...
Jste po operaci? O ránu se starejte pečlivě!
Články: Jste po operaci? O ránu se starejte pečlivě!
U mnoha zdravotních...
Nachlazené miminko: zmírněte rýmu a usnadněte mu dýchání
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: