Psychické potíže

Dobrý den pane doktore, letos je to 5 let co beru antidepresiva.Brala jsem 1 denně deniban a 1 denně coaxil letos v červenci mi bylo delší dobu špatně tak byl nasazen 1denně deniban a 3 denně coaxil ,ale moc se to neuklidnilo tak jsem to nějak vydržela a znovu navštívila lékaře .bylo mi doporučeno je vysadit v litopadu .a ještě nesmím opomenout ,že jsem po 20 letech 20kusů cigaret denně přestala kouřit právě v listopadu .Tak jsem antidep vysadila a byla nasazena elicea po té mi bylo špatně , tak se vysadila a bylo znova nasazeno antidepresivum mirtazapine 30mg na noc a 0,5mg rivotrilu půl nebo celá tableta na noc .A to ted beru třetí týden a to jsem byla doma a ted 2 den v práci se mi udělalo zase moc špatně úzkostný stavy se mi vrátili ,tak sem musela běhen dne 4 krát si vzít čtvrt lexaurinu ,abych se zklidnila . Stavy se vrátili jenom z chůze z pohybu k žádnému rozrušení nedošlo !Prosím můžete mi poradit zda jím léky dobře a kdy mi budeuž konečně dobře ?? moc děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, s největší pravděpodobností kvůli vysazení takové dávky cigaret trpíte abstinenčním syndromem. Jeho délka se liší člověk od člověka, jak se ale tělo závisloti zbaví, měly by ustoupit i vaše obtíže. Pokud ne, doporučoval bych znovu kontrolu u psychiatra. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: