Psychika

Prosím vás mám takovej problém tahá se to semnou už mnoha let někdy sem nervozni vlastne od mala sem býval vždy hodně trémista dost věcí sem se vždy bál , a tedka nevím jesli mám nejakou traumu z dectví ale když du napríklad autobusem nebo autem někdy se mi pritíži že se mi rozbuší srdce tím že si namýšlim že mi bude dopredu špatně je to asi stoho uzavřetýho prostoru taky se mi to stáva třeba u kadeřnice jakonáhle mně dá šátek okolo krku hnedka se mi rozbuší srdce , není to pokaždé někdy sem v pohodě ale někdy je to príšerný , nevím čím to je jinak nemávam problém takhle nejsem psychicky narušen sem normálny chlap akurát asi hodně precitlivělí a hodně věcí se bojím akoby dopředu sem trémista taky u lakáře obyčejný vyšetrení , beru aj lék egilok ale ten neberu ani tak na nervy ako na aritmie srdíčka ale pomáha mi to aj na psychiku , chtěl sem se teda zeptat jesli mám týto problémy nejak spojováne z dectví že sem mněl možná nejakou újmu psychickú nebo sem hodně precitlivělí ? říkam někdy je to v pohodě a někdy jako by ve mně vybouchla časovaná bomba díky nashle

Odpověď odborníka:

Milý pane Juraji, nejsem si jistá, zda Vám v současnosti pomůže vyhledávání traumat minulosti. Společným jmenovatelem Vašich obtíží je úzkost- a ta je léčitelná vhodnými prostředky. Praktický lékař je schopen Vám pomoci medikací a případně zprostředkováním psychoterapeutické péče.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: