Psychika

Pani doktorko,chtěla jsem se zeptat jestli muzu užívat Tebokan tablety když kourim často marihuanu nebude to spolu nejak nebezpecne davam si jen pulku cigarety denne.dekuji za odpověď nashledanou.

Odpověď odborníka:

Milá Lucie, Tebokan je výtažek z gingo biloby a jeho indikací je léčba počínajících fází demence, kognitivních poruch a poruch paměti. Především však zlepšuje proudění krve a okysličení tkání. Kouření marihuany po delší době může demenci způsobit a jako u jiných rostlinných drog, užívání marihuany je nebezpečné a nevyzpytatelné, neboť každý člověk má jinou odpověď, někdo necítí nic a někdo skončí v invalidním důchodě s psychozou a kognitivní dysfunkcí. Užívání obojího se jeví jako nesmyslné, alespoň z mého hlediska. Ve Vašem věku byste neměla potřebovat ani jedno ani druhé. Lepší než výše zmiňované látky je pravidelná strava, sport, přátelé,odpočinek a láska. Omlouvám se za upřímnost.

MUDr. Andrea Bryčková
MUDr. Andrea Bryčková

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Psychiatrická ambulance v Hořicích NZZ

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pijte černý čaj, snižuje krevní tlak – a nejen to!
Problémy s erekcí jako zkouška vztahu?
Články: Problémy s erekcí jako zkouška vztahu?
Většina žen se někdy během...
Sexuologové radí: Muži, nestyďte se!
Články: Sexuologové radí: Muži, nestyďte se!
Ze zkušeností našich...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Tři praktické tipy, jak vyzrát na žilní trombózu
Články: Tři praktické tipy, jak vyzrát na žilní trombózu
V čase dovolených spousta z...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Rozpraskané koutky? Může jít o infekci nebo nedostatek vitaminů
Články: Rozpraskané koutky? Může jít o infekci nebo nedostatek vitaminů
Bolestivé a rozedřené ústní...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: