Psychomotorický vývoj

Dobrý den, mám dcerku, které bylo před 10ti dny 6 měsíců. Dělám si starosti o její psychomotorický vývoj - dcerka se totiž ještě nepřetáčí. Z bříška na záda se ji to občas povede, i když jde spíš o takové "žuchnutí", ze zad na bříško se přetočí pouze na bok a zase zpátky. Syn (3 roky) se přetočil už ve 4 a 1/2 měsících. Dcera má 70cm a 8,6kg. Kromě seborrhoické dermatitidy je zcela zdravá. Naše dětská lékařka mě ujišťuje, že je to v pořádku, že je dcera "pevná" a bystrá a dobře komunikuje, že jen bude pohodlnější. Důvěřuji její péči o naše děti, ale přesto bych ráda ještě slyšela názor jiného odborníka. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Ivano! Zcela souhlasím s vaší dětskou lékařkou. Psychomotorický vývoj probíhá u každého dítěte mírně odlišně. Pokud se vaše holčička jinak vyvíjí normálně (jak dosvědčuje vaše lékařka) není žádný důvod k obavám. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: