Psychosomatické problémy

Dobrý den, momentálně trpím těmito příznaky, které trvají vesměs 24 hodin denně a střídají se: tlak v hlavě, pískání v uších, tlak v uších, pocit opilosti, pocit na omdlení, průhledné obrazce v zorném poli při pohlédnutí na jasnou oblohu, rozbušení srdce, časté močení, zvýšená chuť k jídlu, nabírání, únava až vyčerpání, neschopnost se soustředit, pocit vnitřního sevření, smutná nálada, bolest L,C páteře, rovněž pocity na omdlení pří zvýšené fyzické zátěži (sport). Podstoupená vyšetření: ORL, RTG páteře, odběry krve, neurologické vyšetření, vše v pořádku. Výsledek neurologického vyšetření latentní tetanie s přechodem do panické ataky. Doporučen Magnosolv, v případě přetrvávajících potíží SSRI. Všichni mě od léčby AD odrazují, ovšem pokud se psychicky "zvetím" a odhodlám se něco dělat, nějaký fyzický příznak se opět ozve a jsem zpět v uzavření strachu a obav o své zdraví. Je léčba AD v dnešní době bezpečná? Myslíte si, že diagnóza z neurologie je správná? Existují nějaké alternativní zdroje, jak si pomoci, aniž bych musel brát léky? Děkuji

Odpověď odborníka:

Milý Petře. Díky za důvěru. Já psychogenní poruchy řeším zásadně " alternatívně". Alternatívně znamená v ČR správně-dle nejmodernějších poznatků psychologie :-) Napište mi na mens-sana@seznam.,cz Napíšete-li mi Váš příběh od dětství, dostaneme se záhy tam,kam byste asi rád(k úlevě). S pozdravem a zamáváním Petr Jugas

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: