Psychyka a ubytek vahy

  • Dotaz od: Dana Novakova
  • Publikováno: 7.7.2008
  • uLékaře.cz

chtela bych se zeptat jestli je nejaky prostredek abych konecne pribrala,staci abych si z neceho zacal delat starost a jdu rychle s vahou dolu,merim 170cm a vazim 56kg,beru prasky apo-fluoxetine 1,denne,pichali mi vitmin B12,hroznovy cukr no proste vse mozne,ale vubec nic,prosim pomozte

Odpověď odborníka:

Jestliže příčinou vašich obtíží je psychika, bude asi nutné změnit medikaci nebo ještě nějaký lék přidat na období, kdy jste v hodně vypjaté situaci. Žádná dietní opatření tady nepomohou. Je nutno odstranit vyvolávající příčinu.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x