Ptačí chřipka

Dobrý den Chtěla bych se zeptat, zda je možné nakazit se ptačí chřipkou z ptačích výkalů? Dcerka je ve věku, kdy všechno osahává a strká si ruce do pusinky. Mám strach ji nechat lozit venku v trávě, apod. Vím, že si potřebuje vytvořit imunitu, jen mám strach z ptačí chřipky. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Petro! I když to zcela vyloučeno není, je to krajně nepravděpodobné. Navíc letos "frčí" chřipka prasečí, ptačí je jaksi překonaným tématem. Snaha dítě ochránit před nemocemi ze špíny je v našich podmínkách již téměř bez výjimky škodlivá. Dítě se musí setkávat s viry, bakteriemi a i cizopasníky, jinak se mu správně nevyvine imunita. Nechte dcerku lozit v trávě a hrát si na zemi, prosím.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x