Ptoza oka

Dobrý den . Mám ptozu levého oka a chtěl bych to vyřešit operací. Mohl by jste mi říct jak je tato operace riskantní a popř. poradit nějakého doktora v okolí Ostravy který už má s tímto zákrokem zkušenosti ? Děkuju

Odpověď odborníka:

Dobrý den, záleží samozřejmě na typu a rozsahu poklesu víčka, ale obecně nepatří tento typ zákroku k nějakým komplikovaným a závažným výkonům. Bohužel lékaře Vám poradit nemohu neboť v tomto regionu nepracuji. Přeji hezký den

prim. MUDr. Radan Zugar
prim. MUDr. Radan Zugar

Specializace: Oční lékařství
Pracoviště: Oční centrum Praha, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: