Puberta

dobrý jsem chlapec ve věku 16 let chtěl bych se zeptat u mně došlo k všem pubertálním znakům až na 1 a to vzrůst penisu zdá se mi menšia hubenější a s tímto problémem se trápím už docela dlouho tak bych prosil za rada....

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mějte trpělivost, penis ještě povyroste. Navíc v klidovém stavu, tedy neztopořený, může být klidně "malinký"; při ztopoření se klidně dokáže několikanásobně zvětšit. Zkrátka velikost v klidovém stavu neříká vůbec nic o velikosti penisu (pozn.a velký penis v klidu vůbec nemusí znamenat, že když se ztopoří, tak se taky hodně zvětší - nemusí se zvětšit skoro vůbec). A dále - velikost penisu nevypovídá NIC o tom, jaký bude zážitek při sexu. I "malý penis" dokáže přivést partnerku k plnohodnotnému uspokojení. Hodně záleží, jak se s ním zachází. Proto se pokuste odhodit obavy o velikost svého penisu, pokuste se nesrovnávat se s ostatními (a hlavně neřešit výsledek srovnání), protože je ošidné a zavádějící.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: