Pulsatorní tinnitus

Dobrý den, prosím o jakékoliv podrobnější informace o mojí diagóze. Víc jak měsíc mám již diagnostikovaný pulsatorní tinnitus auris a začala jsem brát léky Betaserc a Cavinton. Nyní při vyšetření na neurologii, se mi objevil v nálezu pojem vertebrogenní etiol. nelze vylkoučit. Čeká mne RTG a CT mozku. Lékař ORL mi doporučil na tinnitus kapačky, které mám podstoupit přibližně za čtrnáct dní. Lékař neurolog, má ale podezření, že tinnitus není záležitostí ucha, ale páteře. Prosím o nějaké vysvětlení o jaké onemocnění z hlediska neurologického by se mohlo jednat. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Tinnitus je příznakem mnoha stavů, poškození a nemocí. U Vás zjevně neurolog pomýšlí na roli páteře v onemocnění. Poraďte se s ním, zdali by mělo smysl páteř rozcvičovat (nejste po úraze, nejsou na páteři degener.změny, nemáte osteoporosu?). Mohla by Vám pomoci hatha-jóga. Více o tinnitu např na wikipedii : http://en.wikipedia.org/wiki/Tinnitus

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x