Pupeční kýla

Dobrý den, lze řešit pupeční kýla a hlavně rozestup přímých břišních svalů (4-6 cm) laparoskopicky? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Lze, výkon se provádí.. Záleží na rozestupu, diastáze přímých břišních svalů. Pokud je větší potom musí být použit otevřený přístup.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Endokrinologické vyšetření
Články: Endokrinologické vyšetření
Endokrinologické vyšetření...
Mykózy – jedno z nejčastějších gynekologických onemocnění žen
Když jídlo pomáhá cítit se lépe
Články: Když jídlo pomáhá cítit se lépe
Každé nádorové onemocnění...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: