Pupeční kýla

  • Dotaz od: irena knápková
  • Publikováno: 5.3.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý den, pan doktor mi zjistil po roce operace pupeční kýly v podkoží hnmatný drobný granulomek a nemůže vyloučit i drobnou recidivu kýly. Doporučil mi operaci kamerou. Chtěla bych se zeptat, jestli je tento zákrok bolestiví. Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Tyto zákroky se samozřejmě provádějí ve znecitlivění, takže vlastní zákrok nebolí.

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x