Pupeční kýla u 13 měsíčního dítěte

Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně pupeční kýly mého syna. Má ji již od narození, zpočátku jsme na radu doktorky přelepovali náplastí, což nepomohlo, nyní nám na dětské chirurgii stanovili termín operace na polovinu ledna. Je opravdu nutné provést operaci takhle brzy nebo je ještě možné, že by se kýla sama spravila???? Je cca 1 - 1,5 cm v průměru. Na internetu jsem četla, že se zpravidla operuje až kolem 3. roku dítěte. Moc děkuji za odpov졡d

Odpověď odborníka:

Kýla se sama nespraví, může setrvávat ve stejném stavu, ale také se může zhoršovat. Operace je zcela na místě, nevidím důvod ji odkládat.

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: