Pupínek

Dobrý den chtěl sem se zeptat jestli tyto pupínky viz.foto které svedi nemůže být něco vážného děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, projev na fotografii vzhledem k kvalitě nelze dost dobře hodnotit. Těžko říct, jestli se jedná o pupínek a nebo o bradavičku. Tu by bylo lépe zaléčit v rámci vyšetření na kožní ambulanci.

MUDr. Radka Zimolová
MUDr. Radka Zimolová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Kožní-lymfologická ambulance a kosmetika, Nemocnice Atlas Zlín

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kolonoskopie se nemusíte bát
Články: Kolonoskopie se nemusíte bát
Poslal Vás lékař na...
Homeopatika pro těhulky: těhotenství a příprava na porod
Život po odstranění prsu
Články: Život po odstranění prsu
Odoperování části nebo...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Počítačová tomografie (CT)
Články: Počítačová tomografie (CT)
Počítačová nebo computerová...
Snižováním tlaku ve spánku lze předcházet diabetu
Články: Snižováním tlaku ve spánku lze předcházet diabetu
Budete-li užívat léky na...
Krev ve stolici? Příčin může být celá řada
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: