Pupínek na genitáliích

Mám čerstvě po porodu a objevil se mi malý světlý pupínek na dotek bolavý v oblasi vnějšího pysku, ne v oblasti šití. Je nutné zajít k doktorovi nebo stačí mazat Framykoin mastí? Zároveň kojím, není to nebezpečné pro dítě, pokud by se jednalo o infekci? Iveta

Odpověď odborníka:

Bez alespoň fotografie těžko soudit, může jít o zánět kořínku chlupu, ale nejenom. Framykoin použít můžete, pokud by se ale stav nějak zhoršoval, vyšetření lékařem je vhodné. Infekce dítěte se nebojte, kojit můžete bez omezení.

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: