Pupínek v ochlupení

Nad prirozenim jsem dnes rano nasel tenhle pupinek (viz. Priloha. Je to vazne? Pohlavni styk jsem mel naposled pred 14 dny. Vubec me to nesvedi jen to blbe vypada. Hodne jsem ted travil na festivalech cas a hodne se potim. Muze to byt tim? Diky za odpoved

Odpověď odborníka:

S největší pravděpodobností se jedná o aterom, což je vlastně nedokonale vyprázdněná mazová žlázka. Není tedy zapotřebí se zbytečně obávat. Každopádně bych ale doporučila návštěvu lékaře, začít můžete u všeobecného, tedy praktického lékaře.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x