Pupínky

Dobrý den , chtěl jsem se zeptat zda jsou tyhle pupínky jen dočasné, nebo jsou to Kondylomata které potřebujou odstranit či nějaká jiná choroba. A potom jestli je to tedy vážné nebo ne.. děkuji mockrát.

Odpověď odborníka:

Domnívám se , že v tomto případě by už o kondylomata jít mohlo, ale záleží na tom, zda jsme měl pohlavní styk a zda přibývají. Pokud ano, raději navštivte kožního lékaře, protože hrozí, že projevy budou přibývat a navíc jste zdrojem nákazy pro okolí.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: