Pupínky na penisu

Dobrý den, lze igentifikovat z fotky a jaký proglém se jedná? Stydím se jít k lékaři. Může být onemočnění přenosné dál?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nevím jak dlouho projevy máte. Může se jednat pouze o kožní výrustky tzv. fibromy, které nejsou infekční a nepřenášejí se. Lze je odstranit pomocí laseru nebo kauteru. Také se může jednat o tzv. kondylomata. Jedná se o infekční onemocnění způsobené HPV viry. onemocnění se může přenášet, k odstranění se používá krém , kauter nebo laser. Nestyďte se zajít k lékaři, který Vám rád poradí a příp. projevy odstraní. LRJ

MUDr. Lucie Růžičková Jarešová
MUDr. Lucie Růžičková Jarešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: L - DermaMedEst s.r.o

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x