Pupínky na penisu

Dobrý den. Mám strach z toho že by mohlo jít o kondylomata. Sex jsem ještě neměl. Mohlo by jít jen o tukové pupínky či co. Měl jsem problémy s váhou.. Prosím o pomoc. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

I když z fotografie se obtížně stanovuje diagnóza, tak o kondylomata ASI NEPŮJDE, ty mají jiný tvar. Budou tom drobné cystičky, takže nic závažného, časem se mohou vstřebat.

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: