Pupínky na penisu

Dobrý den, z minulého dotazu jsem se dozvěděl, že pravděpodobně mám na penisu kondylomata. Rád bych teď věděl, jestli můžu nakazit partnerku a pokud ano, za jak dlouho se to může projevit u partnerky. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tyto bradavičky jsou infekční a kontakt k nákaze stačí. Už se tedy mohla dostat do kontaktu s virem, ale vůbec nemusí mít potíže ani teď ani do budoucna. Omezením kontaktu omezíte i možnou nákazu partnerky.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: