Působení

Dobrý den, chtěla bych se zeptat dobrala jsem poslední platíčko antikoncepce Lindynette 20. Paní doktorka mi napsala novou antikoncepci z důvodu, že mi tato nevyhovovala, tak kdy mi začne působit Cilest po 7 denní pauze. Hned po první vzití prášku ..?? Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud užijete Cilest první den po 7 denní pauze, budete ihned chráněna před otěhotněním

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Alergie na slunce
Články: Alergie na slunce
S časem dovolených a...
Kašel: příznak kouření, nebo bronchitidy?
Články: Kašel: příznak kouření, nebo bronchitidy?
Pokud jste silný kuřák...
Bolesti hlavy: poznejte jejich příčinu, (nejen) kvůli léčbě
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Klimakterium
Články: Klimakterium
Klimakterium je období...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: