Působení ha po 5-ti denním vynechání

Měla bych dotaz, užívám hormonální antikoncepci Lindynette, vzala jsem si poslední tabletu z platíčka a asi za 4 dny se dostavila menstruace a končila v neděli 21.9, v pondělí 22.9 jsem měla začít brát další platíčko, ale zapomněla jsem si ho vzít na koleje, kde jsem od neděle do pátku (během těchto dní jsem pohlavní styk neměla) v pátek 26.9 , po příjezdu domů, jsem si vzala první tabletu z nového platíčka, je to moc velký problém ? A za jak dlouho bude antikoncepce působit? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Tento cyklus bych na antikoncepci nespoléhala, může se objevit i špinění v průběhu cyklu. Určitě užívejte ochranu celý cyklus.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: