Působení léku zyrtec a antikoncepce stodette

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat jestli léky Zyrtec, které jsem dostala na kožní vyrážku, utlumují účinky antikoncepce Stodette a naopak? Mohu je brát současně?

Odpověď odborníka:

Nemusíte se bát lékové interakce, Zyrtec účinek antikoncepce neovlivňuje.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: