Quick test

Dobry den,od 20.12.mam zjistenou trombozu v lýtku.Beru Warfarin 5mg 1denně.Do ted jsem mela Quick2,35,nyni spadl na 1,85. Dietu dodrzuji,nove ted 14dni beru Cipralex.Nevim co kolisani Quicku zpusobuje,muzou to byt treba take zvykacky nebo bonbony tic tac? Obsahuji take vytazky napriklad z maty.A jeste dotaz,zda mohu uzivat pripravek Artiline,obsahuje totiz v jedne davce 75mg vytazku z rajcete?Omluvte pravopis,pisu z mobilu.Dekuji predem za odpoved.Romana.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, hodnota Quick 1,85 je považována za účinnou. Určité kolísání je normální a není úplně jasné čím je způsobené. Někdy stačí malé nachlazení a hodnoty jsou hned jiné. Rozmezí 1,85 až 2,35 je v normě a nějak bych se tím neznepokojoval.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: