"pálení" zadku po injekcích gentamicin

Dobrý den, dne 15.12. jsem měla poslední injekci Gentamicin (byla na 7 dní). Vždy po injekci mě bolel zadek, to je normální. Po dobrání mě bolel stále, ale spíše jako modřiny, to jsem příliš neřešila. Ale nyní asi 3. den mě velmi pálí půlky až na bok jako kdybych měla nějakou odřeninu nebo popáleninu. Prosim je to normální reakce po těchto injekcích? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, slečno/paní Ver. Popsaný stav normální není a je na místě jej probrat s Vaším ošetřujícím lékařem.

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: