Rada

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je něco třeba na posílení imunity pro mého 5,5 letého syna. Byl do 4 let zdraví, sem tam nějaká rýma, ale nic hrozného. Co nastoupil do školky, tak to začalo. Rýma, kašel,... V 4,5 letech dostal poprvé laryngitýdu, od té doby to měl již 4 krát. Lékařka mi poradila vytrhnout nosní mandli, protože stále chrápe a prý by se mohla i zlepšit ta laryngitýda. Dneska je opět nemocný, rýma a zase kašel a mám strach s kažné noci, protože se bojím, co zas může nastat. Byla jsem i u homeopatky, ta mi něco pro něho dala, ale bez úspěchu. Jeho smůla ještě je, že se strašně potí. Moc moc děkuji za nějakou radu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Veroniko! Doporučuji nadále spolupráci s homeopatkou, výsledky léčby se mohou projevit v řádu týdnů až měsíců. Pokud má syn skutečně problematickou nosní mandli, možná že se její extrakci nevyhnete. K posílení imunity je vhodné : - pestrá strava s dostatkem ovoce a zeleniny, racionální skladba jídelníčku - každodenní pobyt venku - sport - velmi účinné je otužování ledovou sprchou (sám syn to asi odmítne, možná když z toho uděláte rodinný rituál a budete se sprchovat všichni a bude to hra, přistoupí na to, krom toho vám to prospěje všem)

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x