Rada

Dobrý den. Obracím se na Vás s problémem, který mě trápí. Cca před měsícem jsem měla zánět močového měchýře, brala jsem antibiotika a poté jsem šla na kontrolu k doktorce, která mi řekla, že v moči nemám bakterii, ale už jen nějaký gynekolog.zánět. Bohužel dva dny poté jsem měla menstruaci, tudíž jsem k gynekoložce nešla a poté jsem odjížděla k moři.. U moře jsem špinila, i když jsem brala antikoncepci.. Vrátila jsem se z dovolené, kde mě trápil výtok, tak jsem si koupila Canesten 500 a po 4dnech šla na gynekologii, kde mi řekli, že neviděli, aby praktická doktorka z rozboru moči poznala zánět a že mám přijít za týden, jelikož mám nyní opět menstruovat a že se to buď samo srovná, nebo bude nasazena léčba.. Menstruaci mám dostat za dva dny a už dva dny mě trápí pocit častého močení a tlak v podbříšku.. Mohl by to být opět zánět močového měchýře, nebo gynekologická infekce? Snažím se užívat Urinal a pít mnoho tekutin.. Je možné mít zánět moč.cest i při menstruaci? Mimochodem nikdy jsem tlak v podbříšku před menstruací tak dlouho neměla, mívám ho tak den předem. Proto Vás prosím o radu co dělat,. když mám za dva dny, možná menstruovat, což tedy nelze odebrat vzorek na gynekologii, ale zase bych zánět neměla přecházet, nebo ne? Předem děkuji za Vaši odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, časté močení a tlak v podbřišku může být opakovaná infekce močových cest. Urinal a tektiny jsou velmi dobrá volba, lze doplnit s úspěchem o urologický čaj. Pokud máte potíže s vaginálním výtokem, nejprve bych doporučila Vagi C globule-upravují poševní prostředí event. výplachy pochvy rosalginem. pokud potíže neustoupí po menstruaci,navštivte gynekologa.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: