Rada ohledně léků

Dobrý den,užívám Naposim, zhruba pul roku.Chceme se pokusit o zplození potomka nebude mít Naposim negativní vliv na plod?Nemám ho vysadit?Předem vám moc děkuji za odpověd. Cernocky Patrik

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Naposim by jistý vliv mít mohl, pokud jeho užívání není pro vás nutností raději bych ho vysadila.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Otěhotnění po antikoncepci může i nemusí být problém
Články: Otěhotnění po antikoncepci může i nemusí být problém
Patříte mezi ženy, které...
Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Články: Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Jenom v Evropě se každý rok...
Uzly ve štítné žláze
Články: Uzly ve štítné žláze
Uzly ve štítné žláze jsou...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Ucpaný nos může upozornit na další zdravotní problém
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
Hemoroidy: choulostivý problém, o kterém není snadné mluvit
Články: Hemoroidy: choulostivý problém, o kterém není snadné mluvit
Svědění a bolest v oblasti...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Mukopolysacharidóza: onemocnění mění lidské tělo, mysl a především osudy
Cystoskopie
Články: Cystoskopie
Cystoskopie je endoskopické...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: