Rada těhotenství?

Dobrý den paní doktorko, předem se omlouvám za dlouhý dotaz, ale napíšu Vám to přesně, ať mi rozumíte. Minulý měsíc jsem měla menstruaci od 23.5/ 5dní jako vždy, cyklus mám po 24dnech, 3den tedy (30.5) po skončení jsme měli s přítelem nechráněný styk za předpokladu, že tento den je neplodný. Další menzes jsem měla dostat a taky dostala 16.6. Dva dny před jsem náhodou absolvovala preventivní prohlídku u svého gynekologa, který těhotenství nenašel ani jiné změny. Problém je v tom, že mě už několik dní po menstruací denně bolí hlava, občas je mi mdlo když vstávám např. ze židle, jsem unavená, často spím, jím méně než jsem zvyklá ,jelikož se mi u jídla dělá zle. Dále mě překvapuje neustálý pocit na močení, častá návštěva wc, a bolest v podbříšku jako před menzes. Jde mi o to že tyto příznaky byly někdy i před tím než jsem dostala 16.6 PM ale teď jsou víc intenzivnější a častější defakto denně. Tak bych chtěla znát váš názor zda můžu být těhotná nebo ne, jestli nebylo na lékaře třeba moc brzo a popřípadě kdy by bylo nejdříve vhodné si udělat těhotenský test. Předem moc děkuji za odpověď s pozdravem Lenka

Odpověď odborníka:

dobrý den, těhotenský test si udělejte ihned.při prohlídce se úplně v prvních dnesch těhotenství objevit nemusí,ani na ultrazvuku.pokud by byl negativní,navštivte gynekologa k vyloučení event.zánětu moč.cest.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: