Radioterapie

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o Váš názor na dovolenou u moře 2 měsíce po radioterapii (operace prsu, prs zachován). Děkuji

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že na dovolenou můžete, ale neměla byste se v žádném případě opalovat. UV záření má imunosupresivní účinky, takže není pro pacienty s rakovinou, ani vyléčenou, vhodné. Příp. se ještě poraďte se svým ošetřujícím lékařem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: