Radka

9 let užívám Velaxin, momentálně 150mg. Nyní se mi vrací úzkosti a deprese. Je mi 40 let. Za dobu užívání jsem byla 2 roky jen na 50mg.Těžce snáším snižování. Je možné, že léky přestaly účinkovat? Mam léky změnit? Jak postupovat? Ráda bych léky, které se dají užívat současně s Rosemigem, jelikož trpím na migrény a s Velaxinem mám serotoninový syndrom. Moc děkuji za pomoc

Odpověď odborníka:

Radko,
doporučovala bych Vám navštívit svého ošetřujícího psychiatra a navýšení nebo event. změnu terapie konzultovat s ním. Bylo by vhodné detailně rozebrat, jak se cítíte a dopátrat se, proč došlo ke zhoršení Vašich obtíží.
Hezký den.

MUDr. Petra Kánská
MUDr. Petra Kánská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: OPL, spol. s r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: