Rakovina

Dobrý den, prosila bych Vás o radu. Skoro 6 měsíců mám neustále hořko v ústech. Byla jsem na vyšetření žaludku kamerou v únoru a srpnu a řekli mi ře mám duogasteologický reflux a zající jícen. Byl mi nasazen Ganoton 2* denně 2 tablety, ale pořád mám hořko v ústech. Nemůžu mít rakovinu žaludku? Ale brali mi vrozky na helikobaktera a výsledek byl negativní. NEbo nemohla bych mít nějakou infekci v ústech ? Mám i býlí jazyk, hrozně mě bolý svaly na rukou a jsem celkově hrozně moc utahaná. Co mám dělat. Děkuji moc za odpověd a přeji krásný den

Odpověď odborníka:

Pokud byste měla rakovinu žaludku, provedená vyšetření by ji zcela jistě odhalila. Takže se neobávejte.Kvůli bolestem svalů a únavě byste ovšem měla mít provedené celkové vyšetření ( infekční stavy, systémové choroby pojiva, ev. metabolické nemoci). Jazyk zkuste čistit speciální škrabkou ( z lékárny či drogerie), v povlaku se mohou udržovat bakterie a to také může s hořkou chutí souviset.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: