Rakovina čipku

chtěl by se zeptat moje družka je po operaci děložního čípku,lekaři ji operovalí vzalí ji cely čípek muže mit pozdějí dětí. děkují za odpovět

Odpověď odborníka:

Ano, děti mít může ale bude to představovat jisté riziko během těhotenství. Rozhodně o plánování těhotenství informujte včas svého gynekologa.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: