Rakovina děložního čípku

Dobrý den.Byla jsem na biopsii a teď čekám na výsledek.Mám taky pár let miomy na děloze.Dalo by se vše vyřešit odstraněním dělohy?Teda pokud by ta biopsie nedopadla dobře.Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Martino! úplná hysterektomie připadá v úvahu jako komplexní řešení Vašich potíží. Neznamená to ale, že ji určitě podstoupíte, záleží na úvaze ošetřujícího gynekologa.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: