Rakovina děložního čipku

Dobrý den, jsem po plastické operaci děložního čípku, konizaci, která proběhla v květnu. Zjistili, že mám rakovinové bunky. Termín operace mi stanovili až na září. Chtěla jsem se zeptat, jestli by bylo lepší, pokud bych měla možnost, jít na operaci dříve?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vše závisí na tom, v jakém stádiu se nádor nachází. Pokud by ale možnost dřívější operace byla, není problém ji podstoupit dříve. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: