Rakovina děložního čípku

Před 2 lety jsem byla úspěšně odoperována na karcinom děložního čípku v pokročilejším stavu. znamená to, že jsem nositelkou a potencionální přenašeečkou tohoto virového onemocnění,při nechráněném pohlavním styyku? Děkuji Katka

Odpověď odborníka:

Pokud byla postižená tkáň kompletně odstraněna, tak byste infekční být neměla. Doporučuji nechat se očkovat proti HPV.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: