Rakovina děložního čípku

Dobrý den, z důvodu výsledků cytologického vyšetření si mě můj lékař pozval na další prohlídku, kde mi po vyšetření sdělil, že na čípku je nález , ale nemůže určit, o co jde, jelikož nejde dobře vidět a zaklenuje se do děložního hrdla. Za tři měsíce mám podstoipit biopsii,aby se zjistilo více.Je tento postup v pořádku? a do té doby mě nečeká žádné jiné opatření?

Odpověď odborníka:

Dbrý den, postup je naprosto v pořádku, i když nález není normální, za 6 měsíců se stav může změnit (bud k normě, bude stejný, nebo zhoršen,ale v žádném případě vám nehrozí žádné riziko!). Pokud nemáte žádnou infekci v pochvě /její přítomnost často mění vzhled čípku/, vyčkejte do kontroly a uvidíte. Pokud se jedná o prevenci, mohla byste zkusit užívat preparát na basi výtažků z brukvovitýxh rostlin /indonal/ a nebo zařadit tyto rostliny co ńejvíce do svého jídelníčku. Viz složení tohoto potravního dopňku. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: