Rakovina děložního čípku

Dobrý den,može se u mne projevit rakovina děložního čípku,ikdyž mám stálého partera a jsme si na 100% věrní.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, může. HPV virus totiž může přežívat v záhybech penisu. K nákaze tak mohlo dojít i před vaším společným soužitím. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x