Rakovina děložního čípku

dobrý den, je mi 21 let a před 2 týdny jsem byla na stěrech s podezřením na kvasinky (bolesti při styku, špinění), které jsem měla před půl rokem s podobným průběhem. Dnes jsem si volala pro výsledky, ale sestřička mi oznámila, že není vše v pořádku a mám se objednat za 6 měsíců. Více mi neřekla. Mám strach, jestli to není rakovina děložního čípku a pokud ne, ráda bych se zeptala, o co by se mohlo jednat. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, s největší pravděpodobností se o infekci nejedná. Mohlo by se jednat o změněnou strukturu tkáně. To ale neznamená, že máte rakovinu. Takovýto nález se někdy upraví zase zpět. Přesto ale doporučuji konzultaci s ošetřujícím lékařem. Hezký den.

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: