Rakovina hlasivek

dobry den mojemu tatovy zjistili rakovnu hlasivek postizeni hlasivky je 20 az 30 procent doktori rikali ze je to v zacatku takho poslali na ozarovani chtel jsem se prosim vas zeptat jestli se to da uplne vylecit nebo bude mnet nasledky a nebo muze zemrit dekuji svoboda

Odpověď odborníka:

Dobrý den, svobodo! Následky ponese skoro jistě. Zemřít nejenže táta může, ale dokonce se to nepochybně stane ... Samozřejmě otázkou je kdy. Šanci na vyléčení jistě má, pokud je nemoc v počátku, pak stojí za to bojovat. Více Vám na dálku bohužel nesdělím.

 
Líbí se vám odpověď?
-32 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: